De enige motorcamping in Zeeland

0018

Over Ons

Het herstel van Lydia loopt iets trager dan verwacht doordat haar operatie steeds wordt uitgesteld. Daarom zijn we alleen de weekenden maar open. Sorry voor het ongemak. 

Hopelijk tot ziens! 

Wij, Lydia en Bertje, zijn de eigenaren van deze motorcamping. We zijn nu aan ons 9e seizoen bezig op ons prachtige plekje. Onze camping is gelegen in het prachtige Zeeuwse land op het ‘eiland’ Zuid-Beveland. In onze omgeving is van alles te beleven: de stadjes Middelburg, Veere, Goes en Zierikzee zijn zeker de moeite van een bezoekje waard. Prachtige dijkjes om op te rijden, zeezicht langs de kust, het watersnoodmuseum, het bevrijdingsmuseum, de stormvloedkering liggen allemaal op rijafstand van ons. 

 Op de camping kun je zelf een mooi plekje uitzoeken om te gaan staan: aan ons meertje, in de schaduw, in de zon, naast de kippen, op een apart veldje, naast snurkers, ver weg van snurkers, enz.

Je kunt altijd met ons mee eten. Iedere dag kun je hier eten ‘wat de pot schaft’. Op zaterdag is er altijd bbq. 

 We proberen hier een gezellige en relaxte sfeer te hebben en te houden. Lekker een beetje eten, beetje drinken, potje kletsen, nieuwe en oude contacten weer ophalen en uit de dagelijkse sleur zijn.

 Ons ontbijt wordt vanaf 9.00 uur geserveerd. Vanaf 9.00 uur zijn we dus weer geopend. Sluitingstijd is hier altijd onbekend :-).

 Een overnachting met ontbijt kost 17,50 euro p.p. Avondeten kost ook 17.50 euro. Hiervoor krijg je dan een soepje, een buffet en een toetje. 

 

Reserveren is absoluut noodzakelijk. Wij mogen maar 15 tentjes hebben en zitten dus vrij snel vol. Reserveren kan via Lydia 06-54792559 of  via de mail debrakkezeeuw@gmail.com

Adres: Nieuwe Kraaijertsedijk 28 – 4456 VV Lewedorp

 

Honden zijn welkom, maar alleen in overleg. We hebben zelf namelijk ook honden. Ow ja,…. geen colors

Locatie

Boekingen

 Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
41 berichten.
Peter Peter uit Middelburg schreef op 5 januari 2015 om 13:30:
Ergens in juli 2014 heb ik een aantal dagen op De Brakke Zeeuw gekampeerd en dat is zeker weten voor herhaling vatbaar. Paradijselijk gelegen, prima eten en Lydia en Bertje zijn uitstekende gastheer en gastvrouw. Met Bertje kun je overigens ook prima de diepte in. Filosoferen in de polder. Yesss. Resumerend; dikke chill!!

Evenementen in de buurt

27 juli Rescue Vlissingen zie http://www.rescuevlissingen.nl/

Tarieven 2022

Overnachting + ontbijt = € 17,50 Eten wat de pot schaft = € 17 50