De enige motorcamping in Zeeland

0018

Over Ons

Het herstel van Lydia loopt iets trager dan verwacht doordat haar operatie steeds wordt uitgesteld. Daarom zijn we alleen de weekenden maar open. Sorry voor het ongemak. 

Hopelijk tot ziens! 

Wij, Lydia en Bertje, zijn de eigenaren van deze motorcamping. We zijn nu aan ons 9e seizoen bezig op ons prachtige plekje. Onze camping is gelegen in het prachtige Zeeuwse land op het ‘eiland’ Zuid-Beveland. In onze omgeving is van alles te beleven: de stadjes Middelburg, Veere, Goes en Zierikzee zijn zeker de moeite van een bezoekje waard. Prachtige dijkjes om op te rijden, zeezicht langs de kust, het watersnoodmuseum, het bevrijdingsmuseum, de stormvloedkering liggen allemaal op rijafstand van ons. 

 Op de camping kun je zelf een mooi plekje uitzoeken om te gaan staan: aan ons meertje, in de schaduw, in de zon, naast de kippen, op een apart veldje, naast snurkers, ver weg van snurkers, enz.

Je kunt altijd met ons mee eten. Iedere dag kun je hier eten ‘wat de pot schaft’. Op zaterdag is er altijd bbq. 

 We proberen hier een gezellige en relaxte sfeer te hebben en te houden. Lekker een beetje eten, beetje drinken, potje kletsen, nieuwe en oude contacten weer ophalen en uit de dagelijkse sleur zijn.

 Ons ontbijt wordt vanaf 9.00 uur geserveerd. Vanaf 9.00 uur zijn we dus weer geopend. Sluitingstijd is hier altijd onbekend :-).

 Een overnachting met ontbijt kost 17,50 euro p.p. Avondeten kost ook 17.50 euro. Hiervoor krijg je dan een soepje, een buffet en een toetje. 

 

Reserveren is absoluut noodzakelijk. Wij mogen maar 15 tentjes hebben en zitten dus vrij snel vol. Reserveren kan via Lydia 06-54792559 of  via de mail debrakkezeeuw@gmail.com

Adres: Nieuwe Kraaijertsedijk 28 – 4456 VV Lewedorp

 

Honden zijn welkom, maar alleen in overleg. We hebben zelf namelijk ook honden. Ow ja,…. geen colors

Locatie

Boekingen

 Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
41 berichten.
Hans Hans uit Ommel schreef op 26 mei 2015 om 19:47:
Pinksterweekend hebben we bij Bertje en Lydia een paar nachten mogen overnachten. Het onthaal was al meteen heel warm, met hun heb je meteen een klik. Het eten is bijzonder goed, het bier staat er voldoende en koud, zelfs voor mij. Sanitaire voorzieningen zijn prima. Toeren in Zeeland is een aanrader, de mensen zijn er nog echt gastvrij naar de motorrijders toe. Dit weekend gaat bij ons in de boeken als een topweekend, we komen zeker nog een keer terug. Bertje en Lydia, nogmaals hartelijk bedankt voor de goede zorgen. Groetjes van Hans en Monique uit Zuid-Oost Brabant.
Henk Henk uit Bergen schreef op 7 april 2015 om 21:16:
Hoi Bertje & Lydia, super openingsweekend gehad ,jullie hebben een schitterde locatie gevonden ,lekker in het groen in een omgeving waar je schitterend kunt toeren. Lekker gegeten en gedronken 😉 goede muziek en slappe klets, wat wil je nog meer.... Hartstikke bedankt voor een super weekend, greetzzz.
Jeroen Jeroen uit Allufuh schreef op 7 april 2015 om 20:11:
Top weekend gehad! Dit is een mooie plek om te chillen. Mooie mensen die motorolie door de aderen hebben stromen! Op naar de volgende x
Edward en Wilma Edward en Wilma uit Bergen (lb) schreef op 7 april 2015 om 14:54:
Super Paasweekend gehad bij de "Brakke Zeeuw"Beetje fris nog,maar daar is de Jagermeister weer goed voor/tegen.Bertje en Lydia,Hartstikke bedankt voor de gastvrijheid en goede zorgen.
Ruud Ruud uit Alphen am Riool schreef op 6 april 2015 om 21:34:
Na vorig jaar de plek te hebben bezocht en de plannen aangehoord te hebben, afgelopen paasweekend op bezoek geweest. Wat zij daar in die korte tijd hebben neer gezet is echt geweldig!! Alles wat een verwende motorrijder nodig heeft is er en functioneert naar behoren! Dat nog niet alle plannen uitgevoerd zijn stoort niet, zie ik de volgende keer wel. Heb mij prima vermaakt in ieder geval. Bertje, Lydia en alle andere hulp: super prestatie! I will be back 🙂
Henk & Rilana Henk & Rilana uit Amersfoort schreef op 10 januari 2015 om 21:56:
Geweldige stek met geweldige mensen. We zijn in 2014 twee keer op De Brakke Zeeuw geweest. Bertje & Lydia (en Damien) zijn bijzonder gastvrij en behulpzaam. Het eten is prima en van dorst kom je er ook niet om. De camping ligt op een prachtige plek van waaruit je Zeeland kunt verkennen.
Wim Wim uit Uden schreef op 10 januari 2015 om 12:31:
Halverwege het vorige jaar was het bij jullie al lekker relaxed kamperen. Voeg daar aan toe goed van eten (oké... en van drinken ☺) en de echte gastvrijheid en in 2015 ook nog de verbeterde faciliteiten. Dan weet je, dat je mij dit jaar weer gaat terugzien op 'De Brakke Zeeuw"!
Bud Bud uit Heerhugowaard schreef op 9 januari 2015 om 16:48:
Mensen dit is een geweldige plek om Zeeland te leren kennen, alles zo mooi in de buurt....TOP LOCATIE.
Theo Theo uit putten schreef op 6 januari 2015 om 01:17:
ziet er relaxed uit, hoog tijd om dat met eigen ogen te aanschouwen.
rob rob uit afferden schreef op 5 januari 2015 om 18:18:
We wensen jullie heel veel succes en zien jullie Dit jaar wel een keer lekker bij kletsen grtjs Rob en marlies, flying aardvarks Nederland

Evenementen in de buurt

27 juli Rescue Vlissingen zie http://www.rescuevlissingen.nl/

Tarieven 2022

Overnachting + ontbijt = € 17,50 Eten wat de pot schaft = € 17 50