De enige motorcamping in Zeeland

0018

Over Ons

LET OP: We zijn weer dagelijk geopend. Reserveren is noodzakelijk. Het enthousiasme om te kamperen is erg groot. We zitten nu alle weekend t/m het laatste weekend van 31 juli, 1 en 2 augustus vol. Door de week is er nog voldoende plek. 

Wij, Lydia en Bertje, zijn de eigenaars van Camping de Brakke Zeeuw. We rijden al motor sinds ons 18e en hebben samen en afzonderlijk al vele weekenden en vakanties op de motor gedaan. Omdat we veel specifieke motorcampings en aanverwante gelegenheden bezocht hebben weten we heel goed wat we wél en wat we niet willen. Belangrijk vinden wij de sfeer die voor en door motorrijders herkenbaar is; lekker rijden, lekker eten, lekker genieten! Dus… een mooie omgeving, mooi kampeerterrein, schoon sanitair en vooral… goed eten en drinken! Je kan het treffen dat we niet thuis zijn, we zijn dan nooit ver uit de buurt. Eén telefoontje naar Lydia brengt helderheid over alles! (Ook of we nog een keer thuis komen :-)). Wij houden van Zeeland en dragen dit ook graag uit. Als jullie dat willen rijden we, als we tijd hebben,  graag een stukje met je mee. Verder hebben we uiteraard leuke tips om te toeren of over locaties om te bezoeken. We hopen jullie binnenkort te mogen ontmoeten! Openingstijden 2019:  vanaf 5 april tot en met 13 oktober. Reserveren hoeft niet, maar het is wel handig om even te bellen of er nog plek is. Wij zijn een mini-camping, dus mogen maar 15 kampeereenheden op het veld hebben staan. Als we van te voren al weten dat we vol zitten, zullen we dit op de site zetten onder evenementen. Bereikbaar: 06-54792559 (Lydia) 06-54990069 (Bertje) of via email: info@motorcampingdebrakkezeeuw.nl
Adres: Nieuwe Kraaijertsedijk 28 – 4456 VV Lewedorp

Locatie

Boekingen

 Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
38 berichten.
theo theo uit Starnmeer schreef op 11 mei 2017 om 20:46:
even een nieuw bericht want er zijn mensen die geen gezichten boek hebben . maare wat een top camping maar gouw weer een biertje of een nozzem halen. gr theo
riet&raymond riet&raymond uit etten leur schreef op 19 september 2016 om 12:53:
was bere gezellig tot volgend jaar,en prettige vacantie die welverdiend is,groetjes.
Hans en Marian Bouwman Hans en Marian Bouwman uit Roelofarendsveen schreef op 30 augustus 2016 om 13:32:
Halo Lydia. Complimenten voor de ontvangst en gastvrijheid en gezelligheid, kan het iedereen aanbevelen. Alles was gewoon top Helaas was mijn meissie haar handschoen kwijt en jij was zo lief om deze op te sturen, nogmaals bedankt voor alles. Komen zeker een keer terug.
Petra-Huub-Herman Petra-Huub-Herman uit Oss schreef op 14 augustus 2016 om 20:20:
Heerlijk om bij jullie in Zeeland te zijn. Dank voor de gastvrijheid en goede zorgen!
Jan sleddens Jan sleddens uit Hapert schreef op 7 augustus 2016 om 14:04:
Hoi Bertje en Lidia. Dank je wel voor het super gezellig ,goed verzorgd weekend. Alles was toppie toppie. Jan en Marian
Admin-antwoord door: Bertje
Dank jullie wel! Tof dat jullie er waren! Leuk jullie te ontmoeten!
Ferry Bas en Joop Ferry Bas en Joop uit Lelystad en Purmerend schreef op 9 mei 2016 om 21:02:
We zijn terug van een fantastisch weekend bij Lydia en Bertje. Vier dagen zijn we in de watten gelegd en hebben genoten van hun camping. Als motorrijders weten zij hoe een motorcamping moet zijn. Mooi en schoon sanitair met handdoeken voor de gasten in de douches, waar vind je dat! Prima ontbijt, goed en gevarieerd avondeten, met om vijf uur vast een soepje en ook nog een toetje en koffie. Honden en katten lopen gezellig over de camping. Ze hebben geiten, konijnen en kippen, kortom een lekkere beestenboel. Mooie rit gemaakt met Lydia als voorrijdster. Alleen maar lof voor de Brakke Zeeuw op een kleinigheidje na, toen we weggingen konden we onze motorbroeken niet meer dichtkrijgen.....
Marcel Hafkamp Marcel Hafkamp uit Kampen schreef op 11 april 2016 om 17:48:
Mooie locatie. Aardige mensen goed schoon sanitair. Zeker weer voor herhaling vatbaar.
Richard (ja die zeikerd weer) Richard (ja die zeikerd weer) uit Zoetermeer schreef op 23 september 2015 om 19:56:
Als afsluiter van onze vakantie vanuit Boele's naar de Brakke Zeeuw gereden. Van te voren Lydia gebeld dat we eraan kwamen, en dat ze dat vooral niet aan Bertje moest laten weten... Verrassing zeg maar. Nou dat hebben we geweten: Bertje staat ons met een chagrijnig bakkes op te wachten; was z'n motor aan het poetsen na blubber (was blijkbaar nodig). Denk dat we hem stoorden in z'n bezigheden. Tot overmaat van ramp komt er ook nog een groepje druktemakers (om MC IJmond geen slechte naam te bezorgen noem ik geen namen), en voor je het weet sta je achter de bar de muziek te verzorgen en drank te verstrekken. Tegen de tijd dat je naar je tent gestuurd word is het licht buiten en staat je medetentbewoonster/vrouw/vriendin uitgerust op. Hebben we het dan niet leuk gehad? Ja natuurlijk wel! Als alleen ik en Bertje nog op zijn is een bardienst niet zo veel werk; en als je zelf druk meedoet vallen die gasten van IJmond ook reuze mee 😉 Lydia, Bertje, en aanwezige gasten: 't was weer goed vertoeven, tot snel!
Frans en Petra de Porto Frans en Petra de Porto uit Den Helder schreef op 9 augustus 2015 om 14:36:
Net thuis van de Brakke Zeeuw..Daar een heerlijke week gehad en in de watten gelegd door Bertje en Lydia.Mooie stek goed eten en vooral drinken.ha.ha.Bedankt luitjes het was TOPPIE.!!!!!!!!
Marcel en Aranka Marcel en Aranka uit Marknesse schreef op 6 augustus 2015 om 19:53:
Net de motor terug in de garage na 2 nachten op de Brakke Zeeuw te zijn geweest. Niet alleen de zeeuw is brak, Marcel ook 😉 we hebben heerlijk gegeten, zelfs toen we na het eten aankwamen toverde lydia wat lekkers voor ons op tafel. Heerlijk geslapen onder de ritselende bomen. ' ochtends een lekker ontbijtje en daarna een mooi rondje op aanraden ven Lydia en Bertje vereden. Marcel lekker praten over motoren en zijspannen en Aranka lekker met een boekje in de zon en toen dat te warm was in de schaduw. Het was Aranka haar eerste motor driedaagse maar zodra het kan komen we weer! Bedankt voor de gastvrijheid en tot ziens!!!

Evenementen in de buurt

27 juli Rescue Vlissingen zie http://www.rescuevlissingen.nl/

Tarieven 2020

Overnachting + ontbijt = € 15 Eten wat de pot schaft = € 15,00