De enige motorcamping in Zeeland

0018

Over Ons

Wij, Lydia en Bertje, zijn de eigenaars van Camping de Brakke Zeeuw. We rijden al motor sinds ons 18e en hebben samen en afzonderlijk al vele weekenden en vakanties op de motor gedaan. Omdat we veel specifieke motorcampings en aanverwante gelegenheden bezocht hebben weten we heel goed wat we wél en wat we niet willen. Belangrijk vinden wij de sfeer die voor en door motorrijders herkenbaar is; lekker rijden, lekker eten, lekker genieten! Dus… een mooie omgeving, mooi kampeerterrein, schoon sanitair en vooral… goed eten en drinken! Je kan het treffen dat we niet thuis zijn, we zijn dan nooit ver uit de buurt. Eén telefoontje naar Lydia brengt helderheid over alles! (Ook of we nog een keer thuis komen :-)). Wij houden van Zeeland en dragen dit ook graag uit. Als jullie dat willen rijden we, als we tijd hebben,  graag een stukje met je mee. Verder hebben we uiteraard leuke tips om te toeren of over locaties om te bezoeken. We hopen jullie binnenkort te mogen ontmoeten! Openingstijden 2018:  vanaf 1 april tot en met 14 oktober. Reserveren hoeft niet, maar het is wel handig om even te bellen of er nog plek is. Wij zijn een mini-camping, dus mogen maar 15 kampeereenheden op het veld hebben staan. Als we van te voren al weten dat we vol zitten, zullen we dit op de site zetten onder evenementen. We zijn dit seizoen 1 weekend dicht: het weekend van 31 augustus, 1 en 2 september. Bereikbaar: 06-54792559 (Lydia) 06-54990069 (Bertje) of via email: info@motorcampingdebrakkezeeuw.nl
Adres: Nieuwe Kraaijertsedijk 28 – 4456 VV Lewedorp

Locatie

Motorcamping De Brakke Zeeuw

Boekingen

 Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.172.201.102 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Paul van Asperen Paul van Asperen schreef op 28 juni 2015 om 17:11:
Afgelopen weekend een paar fantastische dagen gehad op jullie gezellige camping. Zoals iedereen hier al schrijft: op alle fronten perfect verzorgd! Zeer gastvrij ontvangen en dat bleef het hele weekend zo. Geweldige accommodatie en buitengewoon goede verzorging tegen een uiterst vriendelijke prijs. Een aanrader in elk opzicht. Hulde!!
Jeroen en Edith Jeroen en Edith schreef op 12 juni 2015 om 13:50:
Ha Bertje en Lydia, we hebben een heerlijke weekend gehad bij jullie. De pre-Hrieps party was eigenlijk al te gezellig. Maar gelukkig hebben we Hrieps zelf ook nog gehaald. Perfect geregeld vervoer van en er naar toe! Super gezellig bij jullie, alles schoon en netjes. Prima verzorgd. Wat verlaat ontbijt geen probleem...met andere woorden: helemaal top! We komen graag terug!!
Peter Keulen Peter Keulen uit Landgraaf schreef op 4 juni 2015 om 17:45:
Hallo Bertje en Lydia. Jullie hebben een prachtige locatie zowel bij regen als bij zonneschijn. Ideaal gelegen Kampeer veld en gezellige huiselijke "'Slechtweer/Mooiweer"(bar/kantine) accommodatie. Prima sanitair. Alles gelegen als een eiland in de uitgestrekte weilanden. Prima ontbijten en heerlijk (uitstekend!) eten. Ik heb een paar relaxte dagen gehad. Hartstikke bedankt voor de warme, gastvrije, gezellige en relaxte ontvangst. Een absolute aanrader voor iedereen met motorgevoel! Ik kom in ieder geval (vaker) terug en wens jullie alle succes voor de toekomst!
Hans Hans uit Ommel schreef op 26 mei 2015 om 19:47:
Pinksterweekend hebben we bij Bertje en Lydia een paar nachten mogen overnachten. Het onthaal was al meteen heel warm, met hun heb je meteen een klik. Het eten is bijzonder goed, het bier staat er voldoende en koud, zelfs voor mij. Sanitaire voorzieningen zijn prima. Toeren in Zeeland is een aanrader, de mensen zijn er nog echt gastvrij naar de motorrijders toe. Dit weekend gaat bij ons in de boeken als een topweekend, we komen zeker nog een keer terug. Bertje en Lydia, nogmaals hartelijk bedankt voor de goede zorgen. Groetjes van Hans en Monique uit Zuid-Oost Brabant.
Henk Henk uit Bergen schreef op 7 april 2015 om 21:16:
Hoi Bertje & Lydia, super openingsweekend gehad ,jullie hebben een schitterde locatie gevonden ,lekker in het groen in een omgeving waar je schitterend kunt toeren. Lekker gegeten en gedronken 😉 goede muziek en slappe klets, wat wil je nog meer.... Hartstikke bedankt voor een super weekend, greetzzz.
Jeroen Jeroen uit Allufuh schreef op 7 april 2015 om 20:11:
Top weekend gehad! Dit is een mooie plek om te chillen. Mooie mensen die motorolie door de aderen hebben stromen! Op naar de volgende x
Edward en Wilma Edward en Wilma uit Bergen (lb) schreef op 7 april 2015 om 14:54:
Super Paasweekend gehad bij de "Brakke Zeeuw"Beetje fris nog,maar daar is de Jagermeister weer goed voor/tegen.Bertje en Lydia,Hartstikke bedankt voor de gastvrijheid en goede zorgen.
Ruud Ruud uit Alphen am Riool schreef op 6 april 2015 om 21:34:
Na vorig jaar de plek te hebben bezocht en de plannen aangehoord te hebben, afgelopen paasweekend op bezoek geweest. Wat zij daar in die korte tijd hebben neer gezet is echt geweldig!! Alles wat een verwende motorrijder nodig heeft is er en functioneert naar behoren! Dat nog niet alle plannen uitgevoerd zijn stoort niet, zie ik de volgende keer wel. Heb mij prima vermaakt in ieder geval. Bertje, Lydia en alle andere hulp: super prestatie! I will be back 🙂
Henk & Rilana Henk & Rilana uit Amersfoort schreef op 10 januari 2015 om 21:56:
Geweldige stek met geweldige mensen. We zijn in 2014 twee keer op De Brakke Zeeuw geweest. Bertje & Lydia (en Damien) zijn bijzonder gastvrij en behulpzaam. Het eten is prima en van dorst kom je er ook niet om. De camping ligt op een prachtige plek van waaruit je Zeeland kunt verkennen.
Wim Wim uit Uden schreef op 10 januari 2015 om 12:31:
Halverwege het vorige jaar was het bij jullie al lekker relaxed kamperen. Voeg daar aan toe goed van eten (oké... en van drinken ☺) en de echte gastvrijheid en in 2015 ook nog de verbeterde faciliteiten. Dan weet je, dat je mij dit jaar weer gaat terugzien op 'De Brakke Zeeuw"!

Evenementen in de buurt

27 juli Rescue Vlissingen zie http://www.rescuevlissingen.nl/

Tarieven 2018

Overnachting + ontbijt = € 15 Eten wat de pot schaft = € 15,00